11.02.2021, 16:36

20 000 eiro laimēti momentloterijā 2 IESPĒJAS LAIMĒT

“Labiekārtosim bērnistabu un plānosim ceļojumu uz Taizemi”

Momentloterijas 2 IESPĒJAS LAIMĒT lielo laimestu 20 000 eiro apmērā saņēmusi kāda māmiņa no Talsiem. “Mūsu ģimenei tā ir ļoti liela nauda,” viņa atzīst.

Laimētāja stāsta, ka tajā sestdienas, 6. februāra, vakarā viņa nav varējusi iemigt. “Man tonakt bija bezmiegs, tāpēc apsēdos pie galda un nolēmu uzspēlēt loteriju. Jau iepriekš biju spēlējusi 2 IESPĒJAS LAIMĒT, un man tā bija veiksmīga, jo jau pati pirmā biļete atnesa 20 eiro. Tāpēc tagad, pēc pārtraukuma, nolēmu uzspēlēt tieši šo loteriju.”

Laimētāja nopirkusi 10 biļetes. 2 biļetēs laimests bijis 4 eiro, vienā – 2 eiro. Sešas biļetes bez laimestiem, bet, atverot pēdējo biļeti, atklājies lielais laimests. “Man rokas sāka trīcēt, biju ārkārtīgi sajūsmināta. Emociju tik daudz, ka tikai ap plkst. 4 no rīta spēju aiziet gulēt.” Vīru viņa gan nemodināja un par laimestu pastāstīja tikai nākamajā rītā.

“Mēs uzreiz sākām kalt plānus. Tā kā mums ir bērni, tad ļoti gribētos labiekārtot bērnistabu. Un pirmo reizi mūžā aizbraukt ārzemju ceļojumā... es sapņoju par Taizemi. Protams, tad, kad tas būs iespējams. Gribas, kur ir jūra un siltumā var laiskoties pludmalē... Un vēl es vīram uzdāvināšu visu, kas nepieciešams makšķerēšanai – viņš man kaislīgs makšķernieks,” pat vairākas dienas pēc notikuma viņas balsī skan neslēpta sajūsma. Viņa atzīst, ka vienmēr, spēlējot loteriju, bija saglabājusi cerību uz laimestu.

Momentloteriju 2 IESPĒJAS LAIMĒT var spēlēt šeit.

 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...