22.11.2015, 11:10

TV šovā SuperBingo laimētas automašīnas VW Golf un Opel Mokka kā arī 7 500 €!

Automašīnas izlozē piedalījās visi trīs draudzīgie finālisti- Andris Kapiņš no Durbes novada, Zane Smagara no Rīgas un Jānis Čunka no Saldus.

Pirmais savu izvēli izdarīja Andris, paņemot spēles apli, kurā bija paslēpies automašīnas simbols, tādejādi Zanei un Jānim atstājot spēles apļus ar 300 €.

Veiksminieks pastāstīja, ka SuperBingo spēlējot vienu gadu. Esot pateicīgs Kuldīgas Narvesen pārdevējai, kura viņam pirms gada pārdevusi SuperBingo biļeti. Jau pirmajā reizē viņa laimests esot bijis 60 €. Andris lepojas, ka ir no Durbes novada, Dunalkas pagasta, jo diviem no 600 šī pagasta iedzīvotājiem būšot SuperBingo laimētas automašīnas! Viņa kaimiņš - Aigars Roze šī gada  4. oktobra SuperBingo izlozē Lielā laimes ratā uzgrieza  automašīnas Alfa Romeo Giulietta sektoru. Līdz izlozes dienai Aigars braucot gar Andra māju vienmēr esot uztaurējis, tagad arī Andris  varēšot uztaurēt Aigaram ar laimēto VW Golf. “No satraukuma neesmu gulējis gandrīz visu nedēļu. Pie sevis nodomāju, ja laimēšu auto, tad  noteikti būs jāaizbrauc uz Aglonu”, atklāj jaunā auto īpašnieks.

SuperBingo TV studijā pie lielākā laimesta šajā izlozē tika Ainārs Osis no Ikšķiles – viņš grieza Lielo laimes ratu un uzgrieza automašīnas Opel Mokka sektoru!

Vēl šajā izlozē Mazā laimes rata spēlē Igors Baikovs no Rīgas laimēja 7 500 eiro.

SuperBingo
Laimē 206 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...