13.12.2015, 11:00

TV šovā SuperBingo laimēti Ford Focus, Honda Civic un 7500 €!

Šonedēļ notika jau piektā no deviņām papildspēles Deviņbriežu spēks ar SuperBingo  izlozēm, kurā tika izlozēta automašīna Ford Focus. Uz automašīnas izlozi autosalonā Inchcape Motors Latvia bija ieradušies visi trīs pretendenti - Kaspars Freibergs, Ivars Zirnis un Sigita Petrovska. Pirmais savu izvēli izdarīja Kaspars, paņemot spēles apli, kurā bija paslēpies automašīnas Ford Focus attēls, tādejādi Ivaram un Sigitai atstājot spēles apļus ar 300 € naudas laimestiem.

Veiksminieks Kaspars Freibergs nespēja slēpt savu prieku un pārsteigumu par iespaidīgo laimestu: “Es esmu apmulsis! Man šķiet, ka tūlīt pamodīšos!”. Spēlētājs atklāja, ka ir 29 gadus vecs Liepājas rajona Gramzdas pagasta iedzīvotājs, un viņa nodarbošanās ir meža mašīnu operators. Interesanti, ka Kaspars jau iepriekšējā svētdienā, kad uzzināja, ka ir izlozēts dalībai papildspēlē, nolēma, ka autosalonā izvēlēsies to spēles apli, kurš atradīsies viņam vistuvāk.

SuperBingo TV studijā pie lielākā laimesta šajā izlozē tika Alda Jansone no Madonas novada – viņa grieza Lielo laimes ratu un uzgrieza automašīnas Honda Civic sektoru!

Par lielākā naudas laimesta īpašnieci šajā izlozē kļuva Sandija Buileno Naukšēniem, kura auditorijas spēlē Mazais laimes ratslaimēja 7500 €!

SuperBingo
Laimē 206 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...