04.01.2024, 14:36

2023. gadā Latvijas Loto atbalstīja 21 nodibinājumu

Atskatoties uz 2023. gadu, priecājamies, ka ar Labo mērķu programmu varam atbalstīt labos darbus! Ar Latvijas Loto ziedojuma palīdzību tika realizēti projekti, kas saistīti ar bērnu un jauniešu sociālo labklājību un izglītību.

Lai atbalstītu bērnu un jauniešu izglītošanos tika ziedots tādiem nodibinājumiem kā Papardes zieds, Jaunatnes fondam Vertikāle, biedrībai Nepaliec viens, Mentor Latvia, Fondam Mammām un Tētiem, Autistu atbalsta punktam Rēzeknē, biedrībai Taureņa efekts, Laiks jauniešiem un Viduslatgales pārnovadu fondam.

Ziedojumi Jelgavas pilsētas Lielo ģimeņu centram Spiets, Bērnu brīvā laika centram Ligzdiņa, Personu ar invaliditāti un atbalstītāju biedrībai Laimiņa, Latvijas Humānās palīdzības centram, biedrībai Citāds Es, Liepājas daudzbērnu ģimeņu biedrībai Dēkla, Latvijas Bērnu atbalsta fondam palīdzēja daudzbērnu ģimenēm un ģimenēm ar bērniem invalīdiem.

Pateicoties ziedojumiem biedrībai Cerību spārni, Nedzirdīgo invalīdu atbalsta fondam Klusums, Bāreņu biedrībai Saules bērni un nodibinājumam Palīdzēsim.lv, tika organizēti Ziemassvētku pasākumi.

Lai labas lietas notiek!

 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...