17.12.2021, 17:33

5000 eiro laimesti – katru nedēļu

Sporto visi ir vienīgā loterija, kurā 5000 eiro tiek garantēti laimēti katru nedēļu

Kā solīts, oktobrī uzsāktā jaunā interaktīvā izloze Sporto visi pārsteidz savus spēlētājus ik nedēļu: vēl nevienā loterijā, intervējot galveno laimestu saņēmējus, nesanāk tik bieži dzirdēt “pirmo reizi pamēģināju un uzreiz laimēju”. Kā rāda aptaujas, tieši jaunatklāšanas prieka dēļ izloze guvusi atsaucību spēlētāju vidū, bet skolas – LOK projekta Sporto visa klase dalībnieces – tur īkšķus un katru nedēļu seko līdzi, kura gūs 5000 eiro finansējumu.

Izlozē piedalās loterijas biļetes līdz šim neierastā formā – kā Latvijas kartē atzīmēti ģeogrāfiski punkti. Tā var būt mājvieta, restorāns, mežs, parks vai jebkura cita vieta. Sistēma šo kartē atzīmēto vietu izveido par elektronisku biļeti.

Katras nedēļas sestdienā viens spēlētājs laimē galveno laimestu 5000 eiro, bet tam tuvākā skola, Sporto visa klase dalībniece, – vēl 5000 eiro, un pie laimestiem 5 – 500 eiro apmērā tiek arī citi galvenajam laimestam tuvākie spēlētāji. Taču, tā kā KATRA loterijas biļete piedalās divās izlozēs, tad trešdienā vēl kāds spēlētājs AR TO PAŠU biļeti var laimēt 500 eiro, bet tam tuvākie – 5 līdz 50 eiro.

Deviņi laimīgie punkti, kurus līdz šim ielikuši Sporto visi spēlētāji, tikuši ielikti Užavā, Rīgas Centra rajonā, Smārdes pagastā, Rumbas pagastā, Mālpils pagastā, Valkā, Nītaurē, Suntažos un Ogrē.

Savukārt skolas, kuras atradušās vistuvāk laimīgajiem punktiem un saņems finansējumu, ir V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskola, Rīgas 21. vidusskola, Mežinieku pamatskola, Māteru Jura Kazdandas pamatskola, Krimuldas vidusskola, Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzija, Drabešu Jaunā pamatskola, Tīnūžu sākumskola un Ikšķiles vidusskola.

Piedalīties Sporto visi iespējams šeit.

 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...