13.03.2016, 11:30

SuperBingo vienā izlozē laimē divas automašīnas un divus vērtīgus ceļojumus!

Šajā nedēļas nogalē noslēdzās SuperBingo papildspēle SuperBingo Ziemeļi-dienvidi. Uz fināla izlozi, kuru TV skatītāji varēja vērot 13.martā, bija ieradušies deviņi iepriekšējās nedēļās izlozētie finālisti – Māris Pietkūns no Jelgavas, Mārtiņš Ločmelis no Valmieras, Edgars Priževoits no Rīgas, Uldis Stepčenko no Talsiem, Santa Lukjanova no Skrundas, Valērijas Naumovs no Jēkabpils, Kate Mušperte no Burtnieku novada, Arnita Pugača no Rugāju novada un Agnese Indriksone no Valmieras.

Visi fināla dalībnieki pie spēles iekārtas stājās satraukuma pilni, lai noskaidrotu, aiz kuriem no deviņiem aizklātajiem lauciņiem slēpjas automašīnas simbols. Šajā reizē kārtība, kādā finālisti izvēlējās spēles apļus, tika noteikta ar izlozes palīdzību.

Pirmā savu izvēli izdarīja Agnese Indriksone un laimēja 5000 eiro, nākamais finālists Valērijs Naumovs laimēja ceļojumu uz Kanādu un 1000 eiro kabatas naudu, trešais gājienu izdarīja Edgars Priževoits un laimēja 3000 eiro, uzreiz pēc viņa sekoja Māra Pietkūna trāpīgais gājiens, un tieši viņš kļuva par papildspēles SuperBingo Ziemeļi-dienvidi galvenā laimesta – automašīnas Ford Ranger – ieguvēju! Piektā fināliste Arnita Pugača atvēra 1000 eiro vērtu spēles apli, sestā finālista Mārtiņa Ločmeļa rokās bija nonācis spēles aplis ar ceļojumu uz Austrāliju un 1000 eiro kabatas naudu. Pārējie trīs finālisti laimēja naudas laimestus – Uldis Stepčenko – 1000 eiro, bet Santa Lukjanova un Kate Mušperte – katra 500 eiro. 

Otra automašīna, kas tika laimēta šajā nedēļas nogalē, bija Subaru Outback, un to SuperBingo studijā Andis Kļava no Lapmežciema laimēja Lielā laimes rata spēlē.

SuperBingo
Laimē 206 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...