15.09.2015, 13:54

Trīs Bingo laimesti vienā ģimenē

Aizvadītajās brīvdienās SuperBingo izlozē Bingo laimestu laimēja četri spēlētāji, katrs – 1267,73 eiro.

Izrādās, ka trīs no četriem Bingo laimestiem ir laimēti vienā ģimenē. Vakar Latvijas Loto birojā ieradās māte un dēls, abi divi pensionēti rīdzinieki, un pastāstīja savu unikālo laimētāju stāstu. SuperBingo viņi spēlē jau ilgāku laiku, tas ģimenē esot svētdienas rīta rituāls. Dēls laika gaitā esot izveidojis vairākas skaitļu kombinācijas, kuras sastāvot no radinieku dzimšanas numuriem un biežāk izlozētajiem SuperBingo skaitļiem. Tā nu katram no viņiem – mammai un dēlam – esot sava SuperBingo biļete ar pieciem skaitļu variantiem, ko viņi ik nedēļu reģistrējot izlozei. Daži no skaitļu variantiem esot ļoti līdzīgi, atšķiroties vien pāris skaitļi. Svētdien, skatoties izlozi, abi esot bijuši ļoti pārsteigti, kad izlozes beigās abiem pietrūcis viens skaitlis – 54, un tieši ar tādu skaitli izkrita pēdējā izlozes bumbiņa. Mamma iesaucās: “Man ir Bingo!”, bet dēls iesaucās: “Man ir divi Bingo!”

Latvijas Loto Izložu un kontroles daļas darbiniece, kura reģistrēja abus laimestus, pēc tikšanās stāstīja: “Es no sākuma nesapratu, ko man saka šie divi cilvēki, jo katrs no viņiem teica, ka viņam ir Bingo, un pat kungs piebilda – man ir divi! Manā praksē šis ir pirmais gadījums, ka vienā izlozē trīs ievērojami laimesti laimēti vienā ģimenē, pie kam divi Bingo uz vienas kvīts!”  Sirmā kundze Latvijas Loto arī pastāstīja, ka pagājušajā gadā otrs viņas dēls laimējis Bingo.

Kopsummā mamma ir laimējusi 1375,88 eiro, kas veidojas no 1267,73 eiro laimesta par Bingo; 98,85 eiro laimesta par Rāmi un trim 3,10 eiro laimestiem par Centru.

Dēls kopsummā ir laimējis 2739,36 eiro, kas veidojas no diviem 1267,73 eiro laimestiem par Bingo, diviem 98,85 eiro laimestiem par Rāmi un diviem 3,10 eiro laimestiem par Centru.

Laimētā nauda viņiem noderēšot ziemas riepu iegādei jaunajai automašīnai, ko mamma šovasar arī laimējusi loterijā. 

SuperBingo
Laimē 206 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...