02.08.2015, 11:04

Keno Vasara finālā ventspilnieks laimē Volkswagen Passat!

31.jūlijā noslēdzās loterijas Keno vasaras papildspēle, kura deviņas nedēļas pēc kārtas piedāvāja laimēt Samsung Smart TV 48’,  kā arī spēles finālā - automašīnu Volkswagen Passat un naudas laimestus.  

Keno Vasara finālā autosalonā Moller Auto Krasta pulcējās septiņi no astoņiem pretendentiem uz galveno laimestu – automašīnu Volkswagen PassatIzlozes laikā katram spēles dalībniekam bija jāatver viens no aizklātajiem lauciņiem, zem kuriem bija apslēpti laimesti. 

Dalībnieki izvēlējās aizklātos laimestus tādā pat secībā, kādā tikai izlozēti finālam. Viens pēc otra dalībnieki atklāja savus laimestus.  Raitis Zapans laimēja 500 €, Ingrīda Priedīte – 300 €, Baiba Dīriņa – 300 €, Agris Liepiņš – 300 €, Uģis Birģeris – 500 € un Jānis Daukšte – 1000 €. 

Kā pēdējais izvēli izdarīja Dzintars Stūrmanis no Ventspils un tieši viņš kļuva par visu kārotās automašīnas Volkswagen Passat īpašnieku. „Tas i’ šoks”, pēc izlozes teica ventspilnieks. 37 gadus vecais Dzintars Latvijas Loto pastāstīja, ka ir pašnodarbinātais un tieši šobrīd abi ar sievu esot nolēmuši iegādāties jaunu automašīnu. Loterijās viņš piedaloties laiku pa laikam, bet Keno izlozē viņš piedalījies tieši ar mērķi laimēt automašīnu.

Keno
Laimē 600 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...