05.03.2017, 12:00

NOSVINĒTA SUPERBINGO 15 GADU JUBILEJA

Krāšņi, ar baloniem un svētku torti sestdien, 4.martā, Rīgas Kinostudijā tika nosvinēta VAS Latvijas Loto organizētās spēles SuperBingo 15.jubileja. Sparīgi iegriežot Lielo laimes ratu, pie automašīnas Nissan Qashqai tika Normunds Dūmiņš no Iecavas novada. Šī viņam bija pirmā dalība SuperBingo TV šova ierakstā, un par laimēto automašīnu ir ļoti priecīgs. Autovadītājs viņš esot, bet – līdz šim braucis ar tēva Nissan Almera. 15 gadu laikā tā ir 247.automašīna, kas laimēta TV šovā SuperBingo. Apjoma ziņā otro lielāko laimestu – 3550 eiro – guva Benita Kapūna no Liepājas. Taču jo īpaši skatītāju zāle uzgavilēja, kad 2000 eiro no papildspēles SuperBingo 15 gadi tika 80 gadus vecajai sirmmāmiņai Līvijai Sprēdei no Tukuma.

Šo gadu laikā spēli klātienē vērojuši vairāk nekā 31 tūkstotis spēlētāju, bet Lielais laimes rats tika griezts 781.reizi. Svētku atmosfēru papildināja un Armandam Simsonam pievienojās paši pirmie šova vadītāji Liene Stepena un Viesturs Buivids – tieši viņi 2002.gadā sāka vadīt ļoti populāro spēli, kura kļuvusi par svētdienas rīta rituālu daudziem televīzijas skatītājiem.

15 gadu laikā Lielais laimes rats “izaudzis” no 20 sadaļām ar vienu automašīnu Peugeot 206 un lielāko naudas laimestu 355 eiro jeb tolaik 250 lati līdz 40 sadaļām ar 10 automašīnām un naudas laimestiem 4000 eiro, 10 000 eiro un 30 000 eiro vērtībā. Lielākais laimests – 367 395 eiro – tika saņemts 2013.gada novembrī, un tikai nedaudz mazāks – 366 138 eiro – laimēts 2015.gada oktobrī. Tāpat SuperBingo laikā laimētas 5 privātmājas.

“Nav daudz raidījumu, kuri spēj noturēties televīzijā 15 gadu, turklāt ar arvien pieaugošu auditoriju,” saka Viesturs Buivids, kurš patlaban strādā banku sektorā. “Par to SuperBingo viennozīmīgi ir malači. Ļoti labi redzams, ka tas izveidojies par īstu šovu – daudz augstākas kvalitātes raidījumu, salīdzinot ar laiku, kad mēs mēs sākām. Patiess prieks redzēt 10 automašīnas uz Lielā laimes rata – tas nozīmē, ka SuperBingo viss izdodas!” Liene Stepena bija domājusi, ka atgriešanās šovā būs sarežģītāka, taču izrādījies, ka frāzes, kustības, tālruņa numuri saglabājušies atmiņā. “Es jutos kā atgriezusies starp savējiem. Lai arī spēle mainījusies, tomēr šī vide un cilvēki man aizvien ir ļoti tuvi.” Liene ir horeogrāfe un dejotāja, redzama Kabarē izrādēs. Tāpat viņa strādā par pasniedzēju; pati mācās par fizioterapeiti. Reizēm pārsteidzoši esot tas, ka Liene cilvēkiem vēl aizvien asociējoties ar SuperBingo. “Lai gan pagājuši 15 gadi, kopš sāku vadīt šovu, tomēr cilvēki mani atpazīst kā SuperBingo Lieni.”

Vērojot TV šovu no ekrāna puses, Viesturs Buivids grib iedrošināt spēlētājus būt runīgākiem. “Skatoties, cik reizēm negatavi laimestiem ir spēles dalībnieki, – gribas ieteikt visiem sagatavot runu. Gluži kā Oskara ceremonijā. Jo jebkura nominācija vai kā SuperBingo gadījumā – iespēja būt par auditorijas spēlētāju, - jau paredz, ka pastāv iespēja, ka runa būs jāsaka. Ar uzvaru vienmēr jārēķinās. Tāpēc ar prieku vēroju tos, kuri spēj gan priecāties, gan arī pateikt kādu vārdu.”
Papildspēles SuperBingo 15 gadi fināls, kurā tiks laimēta automašīna Škoda Kodiaq, notiks 29.aprīlī.

SuperBingo
Laimē 204 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...