23.01.2016, 14:10

SuperBingo piedāvā papildspēli Supersirdis!

Lai piedalītos papildspēlē, ir jāiesūta nelaimējušu biļešu komplekts, kas sastāv no SuperBingo kvīts, kas iegādāta ne agrāk kā 2016. gada janvārī, ar vismaz vienu spēles variantu un Džokeri, kopā ar nelaimējušām momentloteriju biļetēm 1 x Karnevāls un 2 x MomentLoto. Jau 30. janvārī tiks izlozēts pirmais komplekts, kura īpašnieks ieradīsies attiecīgi uz nākamās nedēļas izlozi un spēlēs papildspēli klātienē SuperBingo studijā.

Lai noteiktu, no kuras krāsas trauka varēs izvēlēties laimestus, dalībniekam būs jāizvēlas viens no pieciem aizklātiem spēles apļiem, kuru atverot būs redzama krāsa – zila, zaļa, sarkana, dzeltena vai raiba. Tālāk spēlētājs dosies pie attiecīgās krāsas trauka un izvēlēsies trīs aizklātus spēles apļus, kuros būs apslēpti viņa laimesti. Katrā traukā atradīsies 11 laimestu apļi. Uz desmit no tiem būs naudas laimesti un laimesti no iRobot, Statoil, Tehnoland, Galactico, Sony Center un Gandrs. Katrā traukā būs arī pa vienam īpaši vērtīgam laimestu aplim - 1500, 3500, 4500 un 7000 eiro vērtībā!

Ja spēlētājs būs izvēlējies raibo spēles apli, viņam būs iespēja izvēlēties laimestu apļus no četru dažādu krāsu traukiem un veiksmes gadījumā laimēt 15 000 eiro!

SuperBingo
Laimē 295 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...