10.04.2016, 12:00

TV šovā SuperBingo laimēta automašīna Honda Civic!

9. aprīļa SuperBingoTV šovā kopumā pie laimestiem tika 3 517 loterijas SuperBingo spēlētāji un laimestu kopsumma sastādīja 49 383 eiro. Lielāko laimestu auditorijas spēlēs ieguva Dana Aišpure. Viņa grieza Lielo laimes ratu un laimēja automašīnu Honda Civic!

Pagājušajā nedēļas nogalē SuperBingo TV šovā laimēta automašīna Honda Civic. “Spēlē nervus visvairāk kutinošais brīdis bija, kad pie Lielā laimes rata tuvojās mierinājuma sektors – tad gan iekšēji lūdzu, lai tikai rats ātrāk apstājas,” šodien jau ar smaidu pagājušās nedēļas nogales SuperBingo TV šovu atceras tirgvedības speciāliste Dana Aišpure no Jūrmalas. “Rats apstājās tikai divus sektorus no “mierinājuma dāvanas” 50 eiro apmērā. Tajā brīdī sapratu, ka esmu laimējusi Honda Civic!” viņa stāsta. “Protams, ka prieku par meitas piedzimšanu nevar salīdzināt ar šo brīdi, jo tā laimes sajūta ir citāda un ļoti gaidīta. Bet tik negaidīts, liels un priecīgs pārsteigums man tiešām ir pirmo reizi mūžā.”

Ar ko skaidrojama Danas lielā veiksme? Atgādinām, ka viņai veicās 4 reizes pēc kārtas: vispirms pirms nedēļas, kad viņas iesūtīto nelaimējušo biļešu komplekts tika izvilkts, lai aicinātu uz studiju. Pēc tam uzvara Naudas spēlē un veiksmīgā Fināla spēle, kad Dana, velkot apļus ar kreiso roku, izvēlējās visveiksmīgāko. Visbeidzot – veiksme pie Lielā laimes rata, kad viņa uzgrieza automašīnas Honda Civic sektoru. “Man ir sajūta, ka dzīvē iestājusies baltā strīpa, par kuru sargeņģelis rūpējas. Bet vispār dzīvoju pēc principa neskaust un priecāties par citiem. Domāju, ka gaišiem cilvēkiem ātrāk vai vēlāk šis gaišums atmaksājas. Kaut gan pati visu uztvēru kā piedzīvojumu – galvenais bija piedalīties,” saka spēlētāja ar gandrīz 12 gadu spēles stāžu. “Esmu uzcītīga, bet ne fanātiska SuperBingo spēlētāja… un vienmēr – ar cerību.

SuperBingo
Laimē 295 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...