20.07.2015, 14:48

Privātmājas un 25 000 eiro izspēle jau nākamnedēļ!

Straujiem soļiem tuvojas papildspēles Viss, ko vēlas sirds fināls. Šī spēle ir īpaša ar to, ka piedāvā iespēju tikt pie iespaidīga laimesta - privātmājas Snipe Vestby un 25 000 eiro naudas laimesta, kas var lieti noderēt, iegādājoties zemi, uz kuras uzbūvēt jauno māju.

Vēl tikai 25.jūlijā tiks izlozēts SuperBingo kvīts numurs, kura īpašnieks jau 1.augustā finālā ar pārējiem vienpadsmit pretendentiem cīnīsies par galveno laimestu! Lai pretendētu uz papildspēles dalībnieka statusu, iegādājies SuperBingo ar 5 spēles variantiem uz vienas kvīts un ar atzīmi par dalību papildspēlē Džokers! Pasteidzies!

Fināla izlozē 2015. gada 1. augustā viens no dalībniekiem laimēs galveno laimestu – privātmāju Snipe Vestby ar naudas laimestu 25 000 eiro zemes iegādei, divi dalībnieki katrs laimēs pirti, savukārt pārējie dalībnieki laimēs naudas laimestus 500 - 4000 eiro apmērā!

Privātmājas Snipe Vestby kopējā platība ir 154 m2. Mājai ir divi stāvi, plaši logi, kas nodrošina daudz gaismas. Pirmajā stāvā atrodas virtuves zona un plaša dzīvojamā telpa, savukārt otrajā stāvā - trīs guļamistabas. Tā ir kompakta māja ar ērtu plānojumu. Tās izgatavošanā izmantoti mūsdienīgi materiāli un risinājumi nodrošina ekonomiskumu un praktiskumu. Privātmāju piedāvā Latvijas Loto sadarbības partneris Husvik.

Pirts komplektācijā ietilpst Pērtuve ar melnalkšņa koka lāvām, stikla durvis uz pērtuvi, malkas krāsns ar akmeņiem, iebūvēta ūdens noteka un ventilācija, elektroinstalācija ar apgaismojumu, bitumena šķindeļa jumts. Pirts apstrādāta no ārpuses ar imprignētu krāsu, pakapiens pie ieejas, pērtuvē un gērbtuvē matēta stikla logi.

Pilni noteikumi šeit

SuperBingo
Laimē 295 000 €
Spēlēt
 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...