21.11.2017, 16:35

Simtgades loterijas papildspēlē izspēlē papildus 10 000 eiro

SuperBingo studijā aizvadītās nedēļas nogalē notika īpaša Simtgades loterijas papildspēle, jo līdz ar garantētajiem 10 000 tika izspēlēti vēl 10 tūkstoši, kurus varēja laimēt tikai viens no četriem dalībniekiem.

Pamata 10 000 spēlētāji sadalīja šādi: Zigrīda Dzerkalne laimēja 4500 eiro, Antra Pētersone 1500 eiro, bet Alfrēds Bujevičs un Viktorija Gabrāne katrs pa 2000 eiro.

Šoreiz Simtgades loterijas papildspēles dalībniekiem bija iespēja izvilkt vēl papildus simbolus, kur 3 bija tukši, bet zem viena slēpās 10 000 eiro laimests.

Alfrēda izvēlētais simbols - Rīgas zeltītās šprotes - šoreiz tiešām bija zelta vērtē, jo atnesa vienīgajam kungam lielo laimestu, tādējādi viņš mājās varēja doties ar laimētiem 12 000 eiro.

Atgādinām, ka Simtgades loterijas papildspēle ir daļa no Simtgades loterijas projekta, kurā gan papīra formātā, gan elektroniski nopērkamas loterijas biļetes, kuras rotā latviešu mākslinieku darbi. Vienas biļetes cena ir pieci eiro. Savukārt laimestu fonds veido 65% no loterijas kopējās vērtības. Tāpat no divu gadu laikā gūtajiem loterijas ieņēmumiem vairāk nekā 400 000 eiro paredzēts novirzīt stipendiju atbalsta programmai spožākajiem vidējās izglītības iestāžu absolventiem.

Šī loterija ir daļa no Latvijas Loto iniciatīvas veidot Latvijas vērtību virtuālo muzeju. Tā mērķis ir apkopot visu labo, kas pagātnē veidojis mūsu Latviju un turpina to darīt joprojām. Projekta ietvaros ikviens aicināts papildināt šo Latvijas simtgades vērtību sarakstu interneta vietnē www.simtgadesvertibas.lv un kopā izveidot unikālu dāvanu Latvijai valsts 100.dzimšanas dienā.

 

Grozs

(( item.name ))
Cena: (( item.price ))€
Kopā: (( sum )) €
Jūsu grozs pagaidām ir tukšs...